Новини » Изложения

Автосалон Женева 2019: SKODA показа интериора на VISION iVAdmin20.02.2019г 

Автосалон Женева 2019: SKODA показа интериора на VISION iV

Седмица след като разпространи първата скица на екстериора на изцяло новата си концептуална разработка VISION iV, SKODA разпространи и първото изображение на вътрешността на изцяло електрическата кола.

Според SKODA, VISION iV, която ще бъде представена за първи път в света по време на международното зиложение в Женева в началото на следващия месец, ще демонстрира иновативен интериор с ориентирано към водача, но към пътниците, оформление на уредите, а основни акценти ще бъдат централната конзола и новоразработеният волан с две спици.

VISION iV се явява предшественик на първата изцяло електрическа кола на SKODA, разработена на базата на специалната платформа за електромобили MEB на Volkswagen Group.

Следващите стъпки в стратегията по електрификацията на портфолиото си, SKODA ще направи съвсем скоро- само след няколко месеца, когато компанитя ще стартира продажбите на зареждаемата (plug-in) версия на SUPERB- SUPERB PHEV, и изцяло електрическото CITIGO.

С инвестиция от около 2 млрд евро, до 2022 година SKODA ще разполага с повече от 10 електрифицирани пазарни предложения.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама