Новини » Изложения

Автосалон Женева 2019: Премиера за HONDA E PROTOTYPEAdmin27.02.2019г 

Автосалон Женева 2019: Премиера за HONDA E PROTOTYPE

Днес HONDA разпространи първите снимки на новата прототипна разработка E PROTOTYPE, развита на базата на концепцията Urban EV от 2017 година и която е предшественик на изцяло нов сериен модел с изцяло електрическо задвижване.

За E PROTOTYPE от HONDA коментират, че е разработен с идеята да бъде функционален и изчистен като дизайн, който да придава истинска уникалност. Отличителна особеност на новия прототип са прибиращите се дръжки на вратите, камерите, заменящи класическите външни огледала, централно разположеният нв предния капак контактор за зареждане, диодното изпълнение на осветителната система и други.

Задвижващата система на HONDA E PROTOTYPE е изградена на изцяло нова платформа, която обещава компактни пропорции, но и просторен интериор, изпълнен в случая от марката в минималистичен стил и с основен акцент върху внушителното издължено дигитално предно табло.

HONDA E PROTOTYPE е в състояние да предложи автономност на движението от над 200 километра, а с помощта на система за бързо зареждане, батерията може да бъде презаредена с 80% за 30 минути.

От HONDA анонсират, че серийната версия на E PROTOTYPE ще бъде пусната в производство по-късно през тази година./Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама