Новини » Автоновини

FORD направи TOURNEO CUSTOM още по-привлекателен и икономичен



Admin05.03.2019г 

FORD направи TOURNEO CUSTOM още по-привлекателен и икономичен

FORD обяви, че в резултат на въвеждането на подобрения двулитров EcoBlue дизелов двигател, TOURNEO CUSTOM е в състояние да предложи подобрение в горивната икономичност от до 6%, а първата в сегмента MHT (MILD-HYBRID) негова версия EcoBlue Hybrid ще предложи допълнително подобрение, особено при движение в засилен трафик в градски условия.

Други интересни новости около TOURNEO CUSTOM, които анонсират от FORD са свързани със системата FordPass Connect, която предлага достъп до интернет с помощта на wi-fi модул за до 10 човека, предлагането на активен паркинг асистент Active Park Assist, система за задържане на автомобила в пътното платно Lane-Keeping Aid и други.

Двулитровият EcoBlue дизелов двигател на TOURNEO CUSTOM е наличен във версия със 130 конски сили и 105 консик сили, а с новата вълня обновления и в модификация с максимална мощност от 185 конски и максимален въртящ момент от 415 Нм.

От тази година, FORD TOURNEO CUSTOM ще се предлага за първи път с няколко нови системи за подобряване на активната безопасност, в това число със система за подпомагане на тегленето на ремарке, адаптивен круз контрол с интелигентен ограничител на скоростта, система за автоматимно задействане на спирачната система при опасност от удар с пешеходец или велосипедист и други.

FORD TOURNEO CUSTOM, който е наличен в две основни основни дължини на купето, се предлага във версия с осем или девет седалки, както и в шестместна, при която четирите седалки на двата задни реда могат да бъдат конфигурирани така че пътниците да седят лице в лице./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама