Новини » Автоновини

LAMBORGHINI с програма за употребявани автомобили



Admin12.03.2019г 

LAMBORGHINI с програма за употребявани автомобили

Automobili Lamborghini анонсира новата си програма Selezione Lamborghini Certified Pre-Owned, която включва предлагането на употребявани, но продадени от официални дилъри на марката, автомобили.

От Lamborghini анонсират, че предлаганите според новата програма автомобили са преминали подробен сервизен тест, и освен това всеки един от тях трябва да отговаря на определени условия, за да бъде сертифициран. Колите са на не повече от 70 000 километра за суперспортните модели и 100 000 за SUV-то URUS, и съответно на не повече от 84 или 100 месеца.

Автомобилите включени в Selezione Lamborghini Certified Pre-Owned са обслужвани изцяло според условията на легендарната марка, а преди попадането им в програмата преминават пълна диагностика и се проверяват по списък със 150 точки, в това число по екстериора, интериора, електрониката, спирачна система, агрегати и други.

Всеки един от автомобилите се продава с гаранция от минимум 12 месеца, която може да бъде увеличена на 24 месеца и може да бъде прехвърлена без допълнително заплащане при евентуална препродажба на колата./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама