Новини » Автоновини

Новото BMW M135i xDrive идва с 306 конски сили



Admin27.03.2019г 

Новото BMW M135i xDrive идва с 306 конски сили BMW разпространи първата информация и снимки от тестовете на изцяло новото поколение на 1 Series на пистата Мирамас във Франция, част от последния етап по развитието на един проект, започнал преди пет години.

От BMW коментират, че новата единица ще постави нови стандарти в компактния луксозен сегмент по отношение на динамиката, като в същото време ще предложи значително повече вътрешно простраство. Автомобилът ще се отличава с оптимизирано окачване, иновативни технологии и интегриране на високотехнологични компоненти и управляващи системи за още по-гъвкаво пътно поведение в комбинация с новата си платформа за задвижване на предните колела, както и с интегрираната интелигентна система за задвижване на четирите колела BMW xDrive.

Новото поколение на BMW 1 Series ще се предлага с изцяло нов четирицилиндров двигател, който във версията си M135i xDrive ще се превърне в най-мощното двулитрово предложение в цялата истовия на BMW Group, като максималната мощност на задвижващия агрегат тук е 306 конски сили.

По отношение на интериорния простор, от BMW коментират, че новата единица се възползва от новата си платформа и обещава да предложи с 33 мм повече пространство за краката на пътниците на задните седалки, както и допълнителни 19 мм в областта на главата. Увеличено също така е и товарното пространство- с 20 литра до 380 литра.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама