Новини » Автоновини

SEAT записа исторически рекорд



Admin08.04.2019г 

SEAT записа исторически рекорд

Испанският автомобилен производител SEAT обяви, че през март марката е записала най-доброто месечно пазарно представяне в цялата си история. Продажбите на компанията през третия месец на годината са достигнали ниво от 62 500 единици, което представлява увеличение от 3.5% в сравнение със същия период на 2018 година.

С рекордното си представяне през март, SEAT записва в историята си и най-успешната първа четвърт на календарна година, като я приключва с резултат от 151 400 реализирани коли или с 8.8% повече в сравнение с първото тримесечие на 2018 година.

"Това че имаме голяма гама нови продукти ни даде възможност да продължим да подобряваме рекорди през първата четвърт на годината", коментира Уейн Грифитс, вицепрезидент на подразделението Маркетинг и продажби на SEAT. "Икономическата сцена предложи несигурност и предизвикателства, и поради тази причина рекордът, който постигнахме през първата четвърт е още по-важен. Новият SEAT Taracco ще помогне на нашите глобални продажби, което ни дава увереност за годината".

SEAT отчита сериозно повишение в търсенето на продуктите си в Германия (16.2%), Великобритания (12.3%), Франция (10.5%), Италия (12.3%) и Испания (2.9%). Испанската марка записва невероятен успех и на алжирския пазар, където през първите три месеца на 2019 се наблюдава подобрение от 38.8%./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама