Новини » Автоновини

PEUGEOT SPEEDFIGHT 125 см³ с премиера на MOTO EXPO 2019



Admin10.04.2019г 

PEUGEOT SPEEDFIGHT 125 см³ с премиера на MOTO EXPO 2019

Новият Speedfight 125cc - четвъртото поколение на спортния иконичен скутер на Марката, ще бъде показан премиерно на щанда PEUGEOT по време на MOTO EXPO 2019 от 10-14 април в Асикс Арена.

Градските звезди Kisbee и Tweet ще превземат 50 кубиковата гама, а нео-ретро моделът Django ще блести в нови цветове. Последните велосипеди на Peugeot ще могат да бъдат видени за пръв път на MOTO EXPO 2019. 
Към двуколесната гама се присъединява и триколесният Peugeot Metropolis, даващ увереност и мощност от 37 к.с. 

Всички скутери PEUGEOT ще могат да бъдат закупени с 10% отстъпка от цената и на промоционална лихва от 3.99%.


Най-старият производител на мотоциклети – Peugeot, ще покаже нова гама версии на щанд от 111 м² по време на MOTO EXPO 2019. Начело застава четвъртото поколение на Speedfight 125 cc, който ще може да бъде спечелен от един от посетителите на изложението, попълнил анкетна карта.

Peugeot Kisbee, златният стандарт в 50-кубиковия европейски сегмент, с компактен и пъргав дизайн, равен под, 4-тактов едноцилиндров двигател с мощност 2.7kW, е желан помощник в градския трафик.

Peugeot Tweet е известен с пъргавото си управление и удобна возия със своите 16’’ джанти и намалено междуосие, този градски скутер с големи колела идва със заключваща се жабка, равен под и закачалка за чанта.

Вдъхновен от първия скутер на марката, прочутият S55, Django асоциира образи от 50-те години и престижната история на марката и гледа напред към бъдещето с полу-дигитално бордно табло, две жабки с контакт 12V за зареждане на смартфон, характерно LED осветление и др.

Триколесният Peugeot Metropolis внушава динамика, модернизъм и е сбор от полезни технологии, които имат за цел да подобрят осезаемо комфорта и безопасността на водача и пътника.

Peugeot е с традиции и в производството на велосипеди, и ще покаже най-доброто от гама 2019 по време на изложението, начело с електрическия eLC01 - символ на елегантност и неостаряващ дизайн.

Източник: www.peugeot.bg
 




Коментари

Добави коментар

Реклама