Новини » Автоновини

MITSUBISHI OUTLANDER PHEV : 200 000 продажби и продължават



Admin11.04.2019г 

MITSUBISHI OUTLANDER PHEV : 200 000 продажби и продължават

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) обяви, че продажбите на първия в света зареждаем (plug-in) хибриден SUV модел- Outlander PHEV, са достигнали границата от 200 000 единици от лансирането му на пазара през 2013 година.

От въвеждането си на пазара в Япония, в момента Outlander PHEV е наличен за закупуване в повече от 50 държави по целия свят. От компанията анонсират, че към края на миналата година е най-продаваният зареждаем хибриден автомобил в света, а в Европа доминира пазара през последните четири години.

Актуалната версия на Mitsubishi-Outlander-PHEV-отбелязва-46г-км-на-реалните-тестове-за-разхода-на-гориво-и-нивата-на-вредни-емисии" target="_blank">Mitsubishi Outlander PHEV разполага с иновативна задвижваща система, в която е включен високоефективен 2.4-литров бензинов двигател. Електрическото задвижване на колата също е подобрено, като задният електрически мотор произвежда 95 конски сили, а задвижващата батерия е с увеличена с 10% мощност и капацитет до 13.8kWh. Ускорението от 0-100 км/ч. е намалено с 0,3 секунди спрямо предишната версия до 10,5 секунди при новата.

През годините от лансирането си на пазара, Outlander PHEV може да се похвали с повече от 20 международни награди.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама