Новини » Автоновини

Новият Corvette с премиера на 18 юлиAdmin12.04.2019г 

Новият Corvette с премиера на 18 юли

General Motors обяви, че дългоочакваната премиера на изцяло новото поколение на емблемата Corvette ще се състои на 18 юли нази година. Успоредно с това, от американския гигант анонсираха, че последният представител на актуалното седмо поколение на модела ще бъде предложен на търг, а събраните средства ще бъдат предоставени за благотворителност (Stephen Siller Tunnel to Towers Foundation).

"GM, GMC и Chevrolet подкрепят фондацията Stephen Siller Tunnel to Towers и нейната отдаденост към ранените и загинали военни, работещите в бърза помощ и техните семейства", коментира Мери Бара, председател и изпълнителен директор на General Motors. "Продажбата на иконата Corvette ще помогне на фондацията да продължи със своето добро дело и ще постави началото на пътя на новото поколение Corvette, което ще бъде представено на 18 юли".

Последният представител на седмото поколение Corvette е версия Z06 2019, изпълнена в черен цвят, и ще бъде включена в търга Barrett-Jackson Northeast на 28 юни.Corvette-с-премиера-на-18-юли" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Hydraulic HLP 32
Gazpromneft Hydraulic HLP 32
Разфасовка: 205 литра
Цена: 620.51лв.
Купи