Новини » Автоновини

INFINITI с първи снимки на Qs InspirationAdmin12.04.2019г 

INFINITI с първи снимки на Qs Inspiration

Броени дни преди началото на междунардоното изложение в Шанхай през следващата седмица, INFINITI разпространи първите снимки на новата си концептуална разработка Qs Inspiration, която ще дебютира на салона.

С Qs Inspiration, от INFINITI демонстрират вижданията си за един електрифициран спортен седан на близкото бъдеще, като успоредно с това поставят началото на появата на изцяло нов сериен модел.

"През последните 30 години INFINITI си изгради репутация с въвеждането на нови технологии, които доставят удоволствие и дават увереност на водачите", коментират от марката. "Времето на електрификацията ни дава възможност да демонстрираме наново своите възможности като марка иноватор, която е готова да навлезе бързо и решително в тази развиваща се и вълнуваща част на пазара".

Концепцията Qs Inspiration е разработена на базата на нова платформа, създадена специално с идята за вграждане на електрифицирана задвижваща система. По отношение на вътрешността, от INFINITI споделят, че той е конфигуриран в две основни зони- с изчистен кокпит с основен акцент върху водача и неговото изживяване, и релаксираща и просторна зона за пътниците./Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft GL-4 80W-90
Gazpromneft GL-4 80W-90
Разфасовка: 1 литър
Цена: 5.78лв.
Купи