Новини » Изложения

Автосалон Шанхай 2019: Електрическият SUV RENAULT CITY K-ZEAdmin16.04.2019г 

Автосалон Шанхай 2019: Електрическият SUV RENAULT CITY K-ZE

По време на международното изложение в Шанхай дебютира първата изцяло електрическа кола на Renault- CITY K-ZE, позиционирана в компактния А-сегмент. От френската марка анонсираха също така, че до 2022 година, 9 нейни автомобила ще се произвеждат в Китай, като по-голямата част от тях ще бъдат SUV коли, а три ще бъдат с изцяло електрическо задвижване.

Премиерното за салона в Шанхай RENAULT CITY K-ZE е глобален модел, ще бъде лансирано първо на китайския автомобилен пазар и идва само шест месеца след дебюта на концептуалната си разработка по време на международното Renault-K-ZE-изцяло-нов-глобален-достъпен-електромобил-Видео-" target="_blank">изложение в Париж.

Renault CITY K-ZE притежава всички типични за SUV автомобилите параметри, в това число и отстояние от пътя от 150 мм, а благодарение на междуосието си от 2423 мм обещава просторен интериор и багажник с вместимост от 300 литра.

Презареждането на батерията на електромобила може да се осъществява както директно от домашна електрическа инсталация, така и чрез обособена специализирана инфраструктура. При наличие на система за бърз заряд, батерийният блок може да бъде презареден с 80% само за 50 минути, а в домашни условия за пълното презареждане, необходимото време е 4 часа.

Renault CITY K-ZE е свързан автомобил, като идва със специално приложение за мобилен телефон, специална система за наблюдение и контрол на чистота на въздуха в купето, 8-инчов интегриран екран, бордова система с гласови команди и други./Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама