Новини » Изложения

Автосалон Ню Йорк 2019: HYUNDAI показа VENUEAdmin18.04.2019г 

Автосалон Ню Йорк 2019: HYUNDAI показа VENUE

Hyundai демонстрира изцяло новия си и най-достъпен SUV модел Venue по време международното изложение в Ню Йорк, разширявайки портфолиото си до общо 7 SUV предложения.

Hyundai Venue дебютира с модерна стилистика, свеж дизайн и богат набор технологични решения, като в същото време обещава да се превърне и в най-достъпната SUV кола на марката. От североамериканското подразделение на компанията коментират, че новият модел ще се произвежда в Корея и ще стане достояние на потребителите през последната четвърт на тази година.

"Изцяло новото Venue може да е малко като габарити, но е голямо по отношение на практичността и персоналността", коментират от Hyundai Motor America. "Неговият решителен и уникален характер го разграничават от останалите SUV-та на пазара, като предлага уникален базов автомобил за онези от клиентите, които търсят интересен дизайн с голямо стандартно оборудване, технологии и системи за свързаност".

Сред отличителните черти на Hyundai Venue са възможността за поръчка на двуцветно контрастно изпълнение на екстериора, 1.6-литров Gamma двигател в комбинация с шестстепенна механична или IVT (Intelligent Variable Transmission) автоматична трансмисия, 8-инчов бордови екран с Android Auto и Apple CarPlay синхронизация за мобилен телефон, Bluetooth свързаност, система за известяване при опасност от удар с превозно средство отпред, система за задържане на автомобила в пътното платно и други.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама