Новини » Автоновини

Пикапът VW Tarok с дебют на автосалона в Ню-Йорк



Admin19.04.2019г 

Пикапът VW Tarok с дебют на автосалона в Ню-Йорк

Volkswagen ще покаже за пръв път в Щатите по време на автосалона New York International Auto Show в Ню-Йорк концептална разработка на пикапа си Tarok.

Концептуалният Tarok е компактен пикап с дължина под петте метра. С него могат да се превозват дълги до 190 см предмети, благодарение на иновативния дизайн на легена, позволяващ товарното му пространство да продължава и в кабината на машината.

Променливото товарно пространство е главната идея в създаването на концептуалната машина. Възможността за товарене на по-дълги предмети е не само заради отварянето на вратата на легена, но и заради използването на новоразработен механизъм, който сгъва надолу долната част на преградата от легена към пътническата кабина.

Двигателят на концептуалния Tarok Concept е 1.4-литров, турбо, четирицилиндров, с директно впръскване на горивото в двигателя TSI, който предлага максимална мощност от 147 к.с. Предавателната кутия е 6-степенна, автоматична, задвижването на четирите колела е постоянно от типа 4Motion AWD.VW-Tarok-с-дебют-на-автосалона-в-Ню-Йорк" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама