Новини » Спорт

Пикапите на Great Wall от серия-P направиха своя дебют на международното изложение за автомобили в ШанхайAdmin02.05.2019г 

Пикапите на Great Wall от серия-P направиха своя дебют на международното изложение за автомобили в Шанхай

На изложението бяха показани три нови модела от тази серия, а именно конвенционален, оф-роуд и електрически пикап.

Пикапите от P-серията на Great Wall са изградени върху новата платформа P71, която се базира на не-носещо шаси и е с отлични показатели по отношение на безопасност, товароносимост, капацитет на товарното пространство.

Електрическата версия на пикапа е с пробег от 500 километра. Батерията на лекотоварния автомобил може да бъде заредена напълно за 2 часа.

Като част от стратегията на Great Wall Motors Company за екосъобразност, всички представени модели от P-серията отговарят на най-високия стандарт за вредни емисии в Китайската народна република.

Офроуд версията на пикапа, разполага стандартно с три заключващи диференциала (преден, среден и заден), дълбочина на газене от 900 мм, шнорхел, лебедка, офроуд амортисьори и др.

Пикапите от новата P-серия на Great Wall се превърнаха в един от най-горещите модели при дебюта си на автомобилното изложение в Шанхай. Представянето им се явява крайъгълен камък, както за развитието на компанията, така и за развитието на китайската индустрия като цяло. В края на 2018г. кумулативните продажби на Great Wall Motors в този сегмент, възлизат на 1 500 000. Стремежът на компанията е до края на 2020г. кумулативните им продажби да достигнат 2 000 000 пикапа, както и да се наредят сред трите най-добри марки пикапи в света.

Източник: www.greatwall.bg
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Standard 15W-40
Gazpromneft Standard 15W-40
Разфасовка: 5 литра
Цена: 21.18лв.
Купи