Новини » Автоновини

София Франс Ауто ще представи лекотоварните гами на PEUGEOT, ISUZU и PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES на TRUCK EXPO 2019



Admin07.06.2019г 

София Франс Ауто ще представи лекотоварните гами на PEUGEOT, ISUZU и PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES на TRUCK EXPO 2019

Oт 6 до 8 юни на летище Лесново ще се проведе най-голямото изложение в България за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства Truck Expo 2019. София Франс Ауто - официален вносител на PEUGEOT и PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES, и официален дилър на ISUZU, ще представи трите марки на щанд B1 и C1.

По време на изложението PEUGEOT ще включи най-доброто от лекотоварната си гама - Mеждународния ван на годината – новият Peugeot Partner, както и електрическия Peugeot Partner Electric, Rifter MPV, Boxer и Expert.

Новият Peugeot Partner е носител на наградата Международен ван на годината 2019. Той се отличава с ексклузивния Peugeot i-Cockpit®, предлагащ ново изживяване при шофиране. Индикаторът за претоварване за безопасно товарене и пространственият заден изглед, който осигурява изглед от камерата към зоните без видимост са иновациите в модела. Той може да разчита на високи технологии и функции за безопасност, две дължини на каросерията (4,40 м и 4,75 м), широка гама двигатели и оборудване, предназначени да улеснят живота на неговите потребители.

Peugeot Partner Electric обединява предимствата на компактния ван и удоволствието от шофирането на електрически автомобил. Автономният му пробег е до 170 км в зависимост от вида употреба (градска / извънградска) и допълнителните консуматори (отопление и климатик). Partner Electric може да се зарежда у дома, на работното място и на обществени паркинги и отговаря на потребностите на повечето европейски водачи, които шофират средно по-малко от 60 км на ден.

Peugeot Boxer предлага най-добрата вътрешна широчина в сегмента, както и богат избор на версии в своята Гама 400: тя се отличава с усилена ходова част и обединява версии с технически допустима максимална маса: 435 (3,5 т) и 440 (4,0 т).

Peugeot Expert обединява компактните вътрешни размери с максимален капацитет на товарното пространство. Автомобилът е с отваряне на плъзгащите се странични врати, безконтактен достъп до автомобила, модулност на кабината с Moduwork, Active Safety Brake, камера за заден ход с VisioPark, свързана 3D навигация.

PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES ще представи Piaggio Porter, версия Самосвал, която съчетава изключителната пъргавина на Porter с впечатляващ товарен капацитет (до 1 060 кг) и удобството на системата за разтоварване тип самосвал с максимален ъгъл на накланяне от 45°. Двойната система за ръчно или автоматично отваряне на задния борд прави разтоварването на насипни товари просто, бързо и безопасно, а алуминиевите странични и задни бордове, които падат докрай от трите страни на товарната платформа, улесняват достъпа до самата платформа.

Камиони, автобуси и пикапи с марката ISUZU ще посрещнат посетителите на щанд C1 в Лесново. Два камиона Isuzu - съответно 3.5 т. и 7.5 т., автобус Isuzu Novo Ultra с брой места 27-29 и пикап Isuzu D-Max, двойна кабина, ниво Gravity ще бъдат изложени в рамките на Truck Expo 2019.

София Франс Ауто е официален вносител на Peugeot, официален дилър на пикапите Isuzu, официален вносител на лекотоварната гама на Piaggio Commercial Vehicles за България. Дружеството е основен акционер в Ауто Бавария – най-големият дилър на BMW, Mini и Motorrad, във фирма Исубус – вносителят на автобусите и камиони Isuzu и Италия Моторс – новият вносител на италианските мотоциклетни марки – Vespa, Piaggio, Gilera, Moto guzzi, Derbi и Aprilia. SFA Group предлага многообразие от свързани услуги - собствен лизинг чрез Лизингова Къща София Лизинг, различни видове застраховки от SFA Broker, употребявани автомобили чрез СФА оказион и Ауто Промо, наем на автомобили и оперативен лизинг от Лион Рент-а-кар.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама