Новини » Автоновини

Новият кросоувър КИА XCEED е стилна и модерна алтернатива на традиционните SUV модели



Admin06.06.2019г 

Новият кросоувър КИА XCEED е стилна и модерна алтернатива на традиционните SUV модели

КИА Моторс разпространи първата снимка на новия градски кросоувър КИА XCeed, който ще осъществи своя дебют по-късно тази година. Със стилен, експресивен и модерен дизайн, XCeed е спортна алтернатива на традиционните представители в SUV сегмента.

Модерната екстериорна форма на новия КИА XCeed е продукт на европейския дизайнерски център на марката във Франкфурт, Германия, и е проектиран под ръководството на Gregory Guillaume, вицепрезидент дизайн, КИА Моторс Европа. Високо позиционираната седалка на водача осигурява по-добра видимост в сравнение с конвенционален семеен хечбек. Въпреки че е с по-вълнуващ, обаятелен и по-динамичен екстериорен дизайн, новият КИА XCeed ще предлага конкурентно обширно вътрешно пространство и капацитет за багаж спрямо най-продаваните SUV модели в Европа.

Emilio Herrera, главен оперативен директор, КИА Моторс Европа, коментира: „Спортният дизайн и динамично поведение на новия КИА XCeed го правят по-привлекателен от повечето високопроходими конкурентни модели. XCeed не прави компромис с функционалността, благодарение на интелигентната си концепция, която осигурява просторен интериор и място за съхранение, но в по-спортно „тяло” и по-компактнa форма. "

Премиерата на новия КИА XCeed ще се осъществи на 26-ти юни.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама