Новини » Автоновини

Volvo с безплатна пътна помощ за всички свои автомобилиAdmin10.06.2019г 

Volvo с безплатна пътна помощ за всички свои автомобили

Американското подразделение на Volvo обяви, че компанията продължава да разширява портфолиото на допълнителните услуги за собствениците на автомобили на марката.

Новото предложение на Volvo Car USA се нарича Tow for Life и функционира с наскоро въведените програми Volvo Car Accident Advisor и Volvo Lifetime Replacement Parts & Labor Warranty, и предвижда безплатна пътна помощ с изтегляне до най-близкия сервизен център на фирмата за всички представители на марката, без значение от годината на тяхното производство.

"Tow for Life гарантира, че при повреда, помощта винаги е на разположение независимо от възрастта на автомобила", коментира Скот Дуринг, директор на подразделението Обслужване клиенти на Volvo Cars USA. "Това е ангажимент към всички наши клиенти, че колите ще бъдат откарани при експерти, които използват оригинални части и сервизни практики на Volvo. По този начин клиентите ще се върнат на пътя по-бързо и с увереност, че ремонтът е направен както трябва"./Volvo-с-безплатна-пътна-помощ-за-всички-свои-автомобили" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

МТ-300 Ом
МТ-300 Ом
Разфасовка: 205 литра
Цена: 1012.97лв.
Купи