Новини » Автоновини

HONDA с още подробности за електромобила HONDA E



Admin14.06.2019г 

HONDA с още подробности за електромобила HONDA E

HONDA разкри нови подробности за първия си изцяло нов и предназначен за употреба основно в градска среда електромобил- HONDA E. Представеният под формата на прототип по време на международното изложение в Женева електрически модел вече може да се похвали с 31 000 предварително заявени потребителски желания за закупуване и вече е наличенза резервация във Великобритания, Германия, Франция и Норвегия.

HONDA E е пилотната електрическа кола на марката, която е разработена на изцяло нова специална платформа за електромобили. От компанията коментират, че тя е създадена така, че да предложи върхово изживяване на пътя в комбинация с ангажираност към околната среда.

Батерийният блок на HONDA E, който е с капацитет от 35.5 kWh, е разположен под пода и в средата на електромобила, като по този начин от марката са успяли да постигнат отличен (50:50) баланс и нисък център на тежестта.

Презареждането на батерията на HONDA E, която обещава автономност от над 200 километра, може да се осъществява по два начина- Type 2 AC и CCS2 DC връзка, като при наличие на втората за бързо зареждане, 80% заряд може да бъде акумулиран само за 30 минути.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама