Новини » Любопитно

Хиляда Rolls-Royce на едно място!Admin25.06.2019г 

Хиляда Rolls-Royce на едно място!

Луксозни лимузини наоколо, докъдето стига окото – това е едно от от най-бляскавите и зрелищни събития, което се случва, когато Клубът на ентусиастите на Ролс Ройс (RREC) се събира за годишния си митинг и "Concours d'Elegance". Това става в аристократичната обстановка на имението Бъргли Хаус близо до Стамфорд в Линкълншир, където повече от 1000 автомобила Rolls Royce се събраха този уикенд, за да отбележат 115-годишната история на компанията с най-голямото събитие от този вид в света.

Членовете на RREC и техните гости могат не само да се възхищават на безупречно съхранявани образци от редки и исторически модели на Rolls Royce от миналото, но и да видят на живо автомобилите, които се произвеждат днес от Rolls-Royce с типичната за марката прецизност - Phantom, Dawn, Wraith и Ghost, заедно с луксозния SUV Cullinan.

Ентусиастите ще имат и изключителната възможност да се срещнат с някои служители на Goodwood, висококвалифицирани майстори, които ще обяснят на място материалите и техниките, които използват, за направата на може би "най-добрите автомобили в света".

„Автомобилите, които виждаме на Concours d'Elegance, са силно напомняне за уникалното наследство, което ни е поверено като компания, а невероятната страст и отдаденост на техните собственици ни информират и вдъхновяват как да обслужваме клиентите си днес." - казва Андрю Бал, ръководител на Корпоративни отношения в Rolls-Royce Motor Cars. - “Събирането на ентусиасти и професионалисти в тази среда предоставя чудесни възможности за споделяне на знания, опит и прозрения и за укрепване на връзката в семейството на Ролс-Ройс”./Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

G-Energy Expert L 10W-40
G-Energy Expert L 10W-40
Разфасовка: 4 литра
Цена: 25.68лв.
Купи