Новини » Автоновини

Dacia анонсира специална лимитирана серия на Duster



Admin08.07.2019г 

Dacia анонсира специална лимитирана серия на Duster

По време на 11-тото издание на тематичния Big Dacia Picnic, провел се в Chaalis Abbey, близо до Париж, местното подразделение на марката анонсира нова специална и изключително лимитирана серия на хитовия за компанията компактен SUV Duster.

10 000 фенове на марката станаха първите в света, които имаха възможност да се запознаят отблизо с новата серия Duster Black Collector, която ще бъде лансирана във Франция през септември и в която ще бъдат включени само 500 екземпляра на модела.

Новата Dacia Duster Black Collector e разработена на базата на нивото на оборудване Prestige, но новият автомобил се отлича с множество допълнителни стилистични елементи и увеличено оборудване. Екстериорът на представителите на серията е изпълнен в черен металик с контрастни ленти, а в интериора откриваме аудиосистема на елитната марка Focal. В екипировката на автомобилите са включени също така карта за безключов достъп до интериора и стартиране на двигателя с бутон, мултимедийна система с възможност за интегриране на мобилен телефон с Apple CarPlay и Android Auto, видео наблюдение на случващото се около колата и други.

Dacia Duster Black Collector ще се предлага във версия с бензинов 1.3 TCe 130 двигател и предно задвижване, като всеки един 500-те представителя от серията ще бъде номериран със серийна индикация на прага на вратата.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама