Новини » Автоновини

G-POWER си направи Z4 M



Admin02.07.2019г 

G-POWER си направи Z4 M

Специалистът в областта на силовия тунинг на автомобили с марката BMW разпространи информация за новата си доработка на тема Z4, като демонстрира една своя интерпретация но темата Z4 M.

От ABT анонсират, че в програмата за доработка на изцяло новото Z4 са включени четири варианта за увеличение на мощността, като топ-изпълнението обещава внушителните 500 конски сили- показател, който според тунинг компанията, няма да бъде на разположение дори на бъдещите собственици на заводското BMW Z4 M.

Първата и най-скромна програма за доработка на новото BMW Z4 предвижда увеличение на максималната мощност с 40 конски сили и с 30 Нм на максималния въртящ момент. Със следващата стъпка, набъбването е 70 конски сили и 80 Нм, но подобно на първата оптимизацията се осъществява само софтуерно.

Третата програма на ABT предвижда промяна в изпускателната система, след което максималната мощност вече достига 450 конски сили, а въртящият момент 640 Нм.

Топ-предложението на ABT за новото BMW Z4- Z4 M40i G29, което от компанията определят като "истинско" Z4 M, награжда автомобила с турбокомпресор с нов интеркулер. Максималната мощност тук е 500 конски сили, максималният въртящ момент е 700 Нм, а макисмалната скорост на движение е над 300 км/ч.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама