Новини » Любопитно

Най-добрите продавачи на коли в Германия - Land Rover и Skoda



Admin02.07.2019г 

Най-добрите продавачи на коли в Германия - Land Rover и Skoda

Добрите търговци на автомобили носят на производителите много и добри пари. Ето защо индустрията винаги се оглежда много внимателно, когато се присъждат "Оскари"в тази категория. Победители са Land Rover и Skoda, които имат най-добрите продавачи в Германия. Това е резултат от 13-то издание на конкурса на Automobilwoche Autohandel. И двете марки са класирани на базата на повече от 600 скрити тестови покупки, са напред с няколко места в сравнение с 2018 г. и си осигуряват победа с ясна преднина.

Land Rover има в проучването 74.1 от 100 възможни точки. Следват BMW, Audi, Mercedes-Benz и Volvo в премиум сегмента. Миналогодишният победител Porsche не беше тестван този път заради липсата на съпоставимост на производителя на спортни автомобили с нормалните премиум марки.

Land Rover е най-добрата премиум марка в почти всички области на теста, подчертава директорът на изследването Юрген Фрайтагер. Резултатът й един от най-високите, който някога е бил достиган в теста и в субективната оценка от тестващите купувачи продавачите от Land Rover биха се откроили с около десет процента над от колегите си от други премиум марки.

В масовия пазарен сектор Skoda печели 70,9 точки. Волфсбург /VW/, който беше първи в своя сегмент през 2018 г. остава на второ място. Третият класиран - Ford обаче може да се похвали със сериозен скок напред от деветото си меналогодишно място.Rover-и-Skoda" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама