Новини » Любопитно

Стажанти на BMW направиха X7 Пикап



Admin05.07.2019г 

Стажанти на BMW направиха X7 Пикап

BMW разпространи информация за уникална по рода си разработка на стажанти в завода на марката в Мюнхен, с помощта на която демонстрират вижданията си за безкрайните възможности за автомобилната трансформация.

Автомобилът, който виждате на снимките е разработен на базата на изцяло новото топ SUV предложение на марката- X7, но пречупено през "призмата" на популярните пикапи и с изключително сериозен акцент върху лукса.

За създаването на единственото в света петместно BMW X7 Pick-up, стажантите са използвали модификация X7 xDrive40i с 340 конски сили, като след цялостната трансформация за задната част на автомобила са изградили изцяло ново товарно пространство, изпълнено с луксозни материали. "Легенът" на пикапа е изпълнен с полирано дърво и е идеалното решение за транстпортирането на BMW F 850 GS.

От BMW споделят, че благодарение на употребата на модерни и високотехнологични материали, стажантите са създали автомобил, който е с 200 килограма по-лек от оригиналното X7, макар и с 10 сантиметра по-дълъг от него. В същото време дължината на товарното пространство на пикапа, който е създаден за 10 месеца от 12 стажанти, е 140 см при затворен капак и 200 см при отворен./BMW-направиха-X7-Пикап" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама