Новини » Автоновини

Гледайте премиерата на новия CORVETTE на живо



Admin09.07.2019г 

Гледайте премиерата на новия CORVETTE на живо

Chevrolet обяви, че световната премиера на изцяло новото поколение на легендата CORVETTE ще се състои на 18 юли по време на специално събитие в Ориндж Каунти, Калифорния, като дебютът ще може да бъде гледан и Corvette" target="_blank">на живо.

"Има голям контингент на фенове на CORVETTE по целия свят, които чакат премиерата на новото поколение", коментира Бари Енгъл, изпълнителен вицепрезидент и президент на GM Америка. "За нас е удоволствие да им предоставим, както и на всички почитатели на спортните автомобили по целия свят, начин, по който ще могат да видят и научат за автомобила по същото време, по което и участниците на живо в Калифорния".

Веднага след световната премиера на новия CORVETTE, компанията майка GM ще постави началото на 2 национални дилърски обиколки с автомобила, в която ще участват специалисти и специални интерактивни информационни установки. По време на мероприятията, организаторите ще запознават заинтересованите с всички подробности за новата спортна кола, в това число и с възможностите за нейната доработка и персонализация./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама