Новини » Автоновини

SEAT с новости за цялата си гамаAdmin10.07.2019г 

SEAT с новости за цялата си гама

SEAT анонсира подробности за новостите, които могат да очакват клиентите от всеки един от представителите на актуалното портфолио на испанската марка- от флагманското Tarraco, до компактното Mii. От компанията споделят, че с въвеждането им в производство ще добави нови функционалности, технологии за сигурност и по-голям общ избор при поръчката на новия автомобил.

Новостите при многофункционалния превозвач Alhambra са свързани с въвеждането на бордова система с 6.5-инчов екран в стандартното оборудване, както и система за разпознаване на пътните знаци, регистриране на обект в мъртвата точка на погледа на водача, както и добавянето на нов екстериорен цвят- Reflex Silver.

Флагманският SUV на SEAT- Tarraco, получава допълнителна система за безопасност под формата на стабилизиране при теглене на ремарке, както и на допълнителен токоизточник (230V) в товарното отделение. От испанската марка споделят, че това е отлично решение за дозареждане на батерията на електрческия й скутер eXs KickScooter.

Стандартното оборудване на SEAT Ateca получава обновена 8-инчова бордова система, два допълните USB входа в задната част на купето за версиите Style, Xcellence и FR, както и допълнителен токоизточник в товарното отделение. FR модификацията на SUV-то е налично с пакет Black Pack, който надгражда базата с релси на тавана, полирани черни рамки на вратите, черни капаци на външните огледала и черен интериор.

При Arona, промените са свързани с въвеждането на нов цветови вариант- Pure Red, който дебютира и при Ibiza. Leon получава специална версия Sport Black Matt със седалки тапицирани с Alcantara, 18-цолови джанти и други.

Производството на изцяло електрическия SEAT Mii ще започне през последната четвърт на тази година.
 

Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Газпромнефть ШРУС
Газпромнефть ШРУС
Разфасовка: 150 грама
Цена: 2.54лв.
Купи