Новини » Тунинг

ABT събра 470 кончета под капака на Audi RS3Admin12.07.2019г 

ABT събра 470 кончета под капака на Audi RS3

20 години след пазарното лансиране на S3 с неговите внушителни за времето си 210 конски сили максимална мощност, тунинг компанията ABT разкри подробности за новия си проект на тема компактен суперспортист от портфолиото на Audi. Новата програма на фирмата е насочена към Audi RS3, а крайният резултат е умопомрачителната за размерите на автомобила максимална мощност от 470 конски сили.

Увеличението в максималната мощност на Audi RS3 е възможно след интегрирането на пакета ABT Power S, в който са включени нов интеркулер и нов електронен блок за управление на двигателя. В резултат на нанесените промени, задвижващият агрегат получава увеличение и по отношение на въртящия си момент- от 480 на 540 Нм, а максималната скорост на движение на автомобила е увеличена до 283 км/ч.

От ABT предлагат още един вариант за доработка на актуалното Audi RS3, при който максималната мощност се увеличева до 440 конски сили, а максималният въртящ момент до 520 Нм. От тунинг компанията анонсират също така, че в момента работят по изцяло нова изпускателна система, която е стоманена и с четири черни хромирани накрайника, всеки един от които с диаметър от 102 мм.

Налични за поръчка обаче са набор 19- и 20-цолови джанти, оптимизирано окачване и спортна спирачна система, какот и възможност за персонализиране на интериора.
Източник:Audi-RS3" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама