Новини » Любопитно

FORD и VOLKSWAGEN с нови подробности за сътрудничеството сиAdmin15.07.2019г 

FORD и VOLKSWAGEN с нови подробности за сътрудничеството си

FORD и VOLKSWAGEN разпространиха нови подробности за новото си глобално сътрудничество, което предвижда обща развойна дейност и споделяне на платформи и технологии в областта на системите за автономно управление, електрификацията и общото по-добро потребителско изживяване.

Основен акцент в новото сътрудничество между FORD и VOLKSWAGEN е автономното управление и за целта от VW Group ще обединят сили и ще инвестират в подразделението Argo AI на Ford Motor. Това ще позволи на двете марки да ускорят значително развитието на платформата на автономно управление и след това да я интегрират в своите автомобили, постигайки сериозно предимство чрез масовизацията.

По отношение на електрификацията, от Ford анонсират, че марката ще се възползва от базата, която предлага специално разработена модулна платформа за електромобили на VW Group- MEB, и обещава минимум един масов изцяло електрически модел за европейския пазар от 2023 година. От Ford очакват повече от 600 000 реализирани електромобила на MEB платформата през следващите 6 години в ЕВропа.

FORD и VOLKSWAGEN ще работят заедно и в областта на разработката на търговски автомобили- ванове и пикапи, като ще разполагат с нови собствени предложения с пазарно лансиране от 2022 година./Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Slide Way 68
Gazpromneft Slide Way 68
Разфасовка: 20 литра
Цена: 90.96лв.
Купи