Новини » Любопитно

Приложението "Blue Link" на Hyundai прави колата още по-удобнаAdmin16.07.2019г 

Приложението "Blue Link" на Hyundai прави колата още по-удобна

Дали ще ви е добре да влезете не в нагорещено купе, а в приятно охладено през летните жеги. За това ще ви помогне новото приложение на корейците, което добавя още по-голяма сигурност и за навигацията ви. Hyundai предлага иновативната телематична система за моделите си леки автомобили "Blue Link". Новото приложение информира потребителя за важните данни на превозното средство чрез смартфона преди тръгване и увеличава удобството за водача.

У дома или в офиса, потребителят може удобно да избере следващия си маршрут с различни междинни дестинации чрез приложението и да го изпрати директно в навигационната система на автомобила си. Всички дестинации могат да се изпращат и до приятели или колеги чрез WhatsApp, електронна поща или текстово съобщение.

Използвайки приложението Blue Link, водачът може да подгрява или охлажда колата си (само за електрически превозни средства, задвижвани от батерии), да включи отоплението на предното и задно стъкла, огледалото и отоплението на волана, да заключи и отключи централно и да активира светлините и клаксона. При новите Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid или Ioniq Electric, както и Kona Electric, водачът следи и контролира зареждането на батерията с Hyundai Blue Link и състоянието й.

Blue Link проверява всички системи на превозното средство в реално време и също така докладва за възможни грешки. Този доклад за превозното средство включва, например, налягането в гумите, състоянието на въздушната възглавница, амортисьорите, спирачките, кормилната система, силовите агрегати и помощни системи, а в превозни средства с електрически задвижвания - и батерията.

В случай на сериозно пътнотранспортно произшествие, автомобилът изпраща автоматично спешно повикване. Функцията "eCall" информира спасителния център за точното местоположение на произшествието, времето на произшествието, вида на превозното средство и вида на горивото.

В допълнение, водачът получава текущи предупреждения за задръстване и актуализирани препоръки за маршрута. Blue Link показва безплатен паркинг по текущата ви дестинация, бензиностанции и сервизии, както и метеорологичен доклад за желаното от вас място.
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Литол-24
Литол-24
Разфасовка: 45 килограма
Цена: 251.1лв.
Купи