Новини » Автоновини

SKODA освежи KAROQ и KODIAQAdmin19.07.2019г 

SKODA освежи KAROQ и KODIAQ

SKODA разкри първите подробности за обновените версии на хитовите си SUV модели KAROQ и KODIAQ, които за версията си 2020-а година получават редица стилистични и технологични промени.

Сред основните новости при версиите 2020 година на KAROQ и KODIAQ от SKODA е въвеждането в оборудването на системата за повишаване на безопасността Side Assist, която е в състояние да предупреди за наличие на превозно средство в мъртвата точка на погледа на водача на разстояние от до 70 метра. Системата заменя познатата Blind Spot Detect, която функционираше на разстояние от 20 метра.

Версиите 2020 година на SKODA KAROQ и KODIAQ получават адаптивното окачване DCC като оборудване и извън модификациите си със задвижване на четирите колела, в резултат на което вече и клиентите на версиите на двата модела с предно задвижване ще могат да избират между трите основни режима на поведение- Comfort, Normal и Sport.

Друга интересна новост при SKODA KAROQ е въвеждането в портфолиото на нова двулитрова TDI модификация, максималната мощност на която е 190 конски сили. Новата модификация идва във версия със задвижване на четирите колела и роботизирана седемстепенна DSG предавателна кутия./Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Super 15W-40
Gazpromneft Super 15W-40
Разфасовка: 5 литра
Цена: 22.86лв.
Купи