Новини » Автоновини

Harley-Davidson със специално участие в Евробайк седмицата на 3-8-и септември, пуска на пазара и елбайка сиAdmin18.07.2019г 

Harley-Davidson със специално участие в Евробайк седмицата на 3-8-и септември, пуска на пазара и елбайка си

Тази година десетки хиляди байкъри ще се радват в мега празника на годината за феновете и собстениците на Harley-Davidson край езерото Фаак в Каринтия от 3 до 8 септември. Там фестът ще е пълен – “място за почивка, каране, пазаруване, пиене и музика” споделят от команията. Ще има и новости – две модни ревюта, Harley Bar, голяма палатка с жива сцена, палатка Faktober и салон Harley.

Трофеите и отличията са част от специалното шоу на Harley-Davidson. Village предлага екскурзии до кривата Dorado на околния алпийски регион. Експо палатката разполага с чисто новите Милуоки Irons за 2020 г. - най-вече LiveWire, първият електромотор с електрическо задвижване от масов производител на цена от 32 995 евро. Музиката също се предлага изобилно и по поръчки на байкърите.

Харли без зъбни колела, без съединител и с нов, характерен звук - с LiveWire майсторите на прочутите мотоциклети от Милуоки отварят цяла нова глава в историята си. Сега те предлагат и много нова информация за първия си електробайк. Як въртящ момент, нисък център на тежестта, много мощност - това е, което бъдещите собственици на LiveWire могат да очакват. И около 230 километра пробег в градския трафик. При комбинирано каране, според американците са възможни 157,7 км пробег.

Батерията се зарежда само за 40 минути от нула до 80%, или за 60 минути от нула до 100% - благодарение на технологията DC Fast Charge. Ускоряването от 0 до 60 мили в час (96,6 км / ч) електрическият Harley-Davidson прави за три секунди, доускоряването от 60 м/ч (96,6 км/ч) до 80 м/ч (128,8 км / ч) сстава за 1.9 секунди.

И кога ще го има E-Harley на пазара? За Европа, американците го планират за края на лятото на тази година9. И тогава LiveWire може да бъде купен от избрани дилъри за 32 995 евро плюс такса за транспорт и настройка в размер на 560 евро. Включени са електронни помощни системи и интерфейси за „безопасно, индивидуално и напълно свързано с мрежата каране“./Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Premium L 5W-30
Gazpromneft Premium L 5W-30
Разфасовка: 4 литра
Цена: 28.82лв.
Купи