Новини » Любопитно

Ride Pooling и при Mercedes – обединено пътуване с ViaVаnAdmin17.07.2019г 

Ride Pooling и при Mercedes – обединено пътуване с ViaVаn

Обединеното пътуване е форма на мобилност със сериозно бъдеще - това доказва от почти една година тестването му с пилотна фаза в завода на Mercedes в Бремен. Благодарение на интелигентната логистика, пътниците с подобна дестинация се транспортират заедно в едно превозно средство - това не само спестява време, но и намалява финансовите разходи и емисиите на вредности.

Партньорът на Mercedes - ViaVan в момента работи в Амстердам, Лондон, Милтън Кейнс и Берлин, като допълнение към офертата за обществен транспорт. Това, че предложението е подходящо и за вътрешен пътнически транспорт, е доказано от тестовата фаза в Бремен. То предлага трафик на повикване до повече от 12 500 служители, а фиксирани маршрути и спирки вече не съществуват. "Вместо това маршрутите и спирките са динамично адаптирани към текущото търсене", казват от Mercedes.

Ефектът - времето за изчакване е намалено с две трети до няколко минути в сравнение с предишното редовно обслужване по график. Цифрите на използването са се увеличили три пъти. Благодарение на системата ViaVan водачът и превозното средство се използват оптимално. Същевременно обединяването на пътувания значително намалява общият брой на километрите на пътниците. Ето защо сега се проучва въвеждането на корпоративни совалкови услуги в други заводи на Mercedes-Benz.Mercedes-обединено-пътуване-с-ViaVan" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Diesel Premium 15W-40
Gazpromneft Diesel Premium 15W-40
Разфасовка: 205 литра
Цена: 961.86лв.
Купи