Новини » Любопитно

Рено Нисан България организира обучение за пожарникари с електрически автомобилиAdmin22.07.2019г 

Рено Нисан България организира обучение за пожарникари с електрически автомобили

•Служителите от службата за пожарна безопасност ще се запознаят с устройството на Renault ZOE, Renault KANGOO Z.E. и Nissan Leaf.
•Обучението е по глобален модел на Groupe Renault и се провежда в редица европейски държави
РеноНисан България работи с Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” от 2013 г., когато организира първото обучение с електромобили за пожарникарите


Като пионер и лидер в областта на електрическата мобилност в Европа и компания, силно ангажирана с безопасността по пътищата, подходът на Groupe Renault към безопасността на електрическите автомобили е безпрецедентен. Благодарение на тясното си сътрудничество със служби за пожарна безопасност във Франция и редица европейски държави, компанията се е специализирала в обученията с електромобили, които регулярно провежда.

С увеличаване на потреблението на електрически автомобили в България, се увеличава и нуждата от знания по отношение на обезопасяването на тези превозни средства от местните служби при инцидент. От 23 до 26 юли РеноНисан България ще организира обучение за Столична дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, за да гарантира високо ниво на квалификация и познания за устройството и спецификите на своите модели. В рамките на обучението пожарникарите ще се запознаят с моделите Renault ZOE, Renault KANGOO Z.E. и Nissan Leaf.

"Фокусът на нашата работа в РеноНисан България са удовлетвореността на нашите клиенти и лесното и безопасно използване на нашите продукти. Този фокус ние поддържаме не само при продажбата на нови автомобили и гамата си услуги, но и в ангажираността, която имаме към службите за спешна помощ. Обученията от този тип са задължителни, за да може както Столична дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, така и ние да бъдем спокойни за безопасността на клиентите във всяка ситуация", сподели Хаким Бутера, Генерален мениджър на РеноНисан България.

"В изпълнение на указанията на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Столична дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ предприе инициатива за обучение на служителите, извършващи пожарогасителни и спасителни дейности, за придобиване на необходимите познания и умения за действие при произшествия с електрически леки автомобили, с което да се гарантира безопасност на служителите и гражданите, чрез бързи и адекватни действия на спасителите. Благодаря на ръководството на РеноНисан България за проявената отзивчивост и ангажираност.“, допълни старши комисар Веселин Гетов, директор на Столична дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Standard 15W-40
Gazpromneft Standard 15W-40
Разфасовка: 20 литра
Цена: 81.9лв.
Купи