Новини » Автоновини

Обновената SKODA SUPERB: Старт на производството



Admin22.07.2019г 

Обновената SKODA SUPERB: Старт на производството

Обновената SKODA SUPERB: Старт на производството

В края на миналата седмица, в завода на SKODA в Квасини стартира производството на обновената верися на флагмана на марката- SUPERB. От марката споделят, че през миналата година сглобените му представители са преминали границата от 300 000, като тази бройка е била достигната за първи път в историята на модела, а през тази на поточната линия ще бъде качена и негова първа зареждаем (plug-in) хибридна SUPERB iV.

Обновената Skoda Superb, която за първи път в историята си се предлага в новата модификация SCOUT, е оборудвана с иновативна основна осветителна система, която обещава повишена безопасност и комфорт. Моделът ще бъде първата серийна кола на компанията, която е оборудвана с LED Matrix фарове, които гарантират почти двойно увеличение в покритието на светлинния сноп.

Предната част на SUPERB е с нов дизайн, а в задната класическото лого на марката е заменено с буквите, изписващите името на модела. Флагманът предлага на потребителите най-новите решения по отношение на технологиите и функционалността, както и типичните за автомобила изключителен вътрешен простор и множество решения, типични за модели от по-високите сегменти.

От SKODA споделят също така, че от лансирането на първото от модерната история поколение на SUPERB на пазара, до момента реализираните му представители са на ниво от около 1.25 млн единици.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама