Новини » Любопитно

SUV флотът на Hyundai опъва платна в Германия



Admin24.07.2019г 

SUV флотът на Hyundai опъва платна в Германия

С изобилие на вятър в платната си, SUV флотът на Hyundai в Германия “плава” по пътя към успеха. За първи път корейският автомобилен производител е продал повече от 60 000 автомобила през първата половина на годината на германския пазар. Като цяло Hyundai регистрира 62 095 нови регистрации от януари до юни 2019 г., което е ръст от 5,3% спрямо същия период на миналата година.

"Цифрите показват, че е правилно да се разшири нашата SUV-флота и тя да стане още по-привлекателна по отношение на дизайна и задвижванията", казва Юрген Келър, управляващ директор на Hyundai Motor Germany. - "SUV моделите Tucson, Kona и Santa Fe допринесоха значително за настоящия успех."

Големия SUV Santa Fe в първата половина на годината отиде при 12 880 нови купувача, което е увеличение от 16,8%. Компактният SUV Kona, също пуснат в продажба през 2018 г., почти удвои полугодишния си резултат с 10 514 нови регистрации. Титлата за най-успешен Hyundai на пазара във федералната република е отново за Tucson, който увеличи продажбите си с 3,6% до 13 245 нови регистрации през първото полугодие.
Източник:Hyundai-опъва-платна-в-Германия" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама