Новини » Изложения

Автосалон Франкфурт 2019: SKODA показва SCALA MONTE CARLO и KAMIQ MONTE CARLO



Admin01.08.2019г 

Автосалон Франкфурт 2019: SKODA показва SCALA MONTE CARLO и KAMIQ MONTE CARLO

SKODA обяви, че по време на предстоящото през септември международно изложение във Франкфурт, компанията ще демонстрира две нови попълнения в модификационното си портфолио MONTE CARLO. Нови топ-версии ще получат изцяло новите моделни предложения на марката- SCALA и KAMIQ.

Без да анонсират подробности и снимки на двете нови върхови за моделите модификации, от SKODA коментират, че и при двата автомобила ще продължи традицията, стартирала през 2011 година, MONTE CARLO да предлагат по-динамично, но и луксозно излъчване, със специални дизайн и стилистични елементи, носещи духа на спортната история на марката.

Единствените към момента подробности, които споделят от компанията за новите модификации са тези, че SCALA MONTE CARLO ще се отличава със специални черни елементи в предната си част, а KAMIQ MONTE CARLO ще бъде представен с черни релси на тавана.

Първата топ версия MONTE CARLO в модерната история на SKODA се появи през 2011 година с лансирането на FABIA MONTE CARLO. Следващите стъпки бяха направени от 2014 година, като специалната модификация стана част от портфолиото на CITIGO, RAPID, RAPID SPACEBACK и YETI.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама