Новини » Автоновини

Wolf Racing напомпа Mustang до 735 конски сили



Admin06.08.2019г 

Wolf Racing напомпа Mustang до 735 конски сили

За да отпразнува подобаващо своята 40-годишнина, тунинг компанията Wolf Racing анонсира специална програма за доработка на актуалното поколение на Ford Mustang GT, което обещава да предложи на потребителите ново измерение по отношение на динамиката на пътя.

Компанията вече приема заявки за закупуването на ексклузивната си лимитирана One of 7 серия, в която ще бъдат включени само седем автомобила- четири червени и три черни, всеки един от които на цена от 94 440 евро.

В оборудването на всеки един от седемте автомобила са включени модифициран интериор с нов спортен волан и спортни седалки, допълнителни лога на Wolf, нова подова настилка и други.

Основният акцент при доработените от тунинг компанията представители на Mustang обаче попада върху петлитровия V8 двигател, максималната мощност на който е увеличена от 460 конски сили до 735 конски сили, а максималният въртящ момент от 529 Нм на 880 Нм.

В резултат на промените до задвижването и обновеното и оптимизирано окачване, автомобилите предлага възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама