Новини » Автоновини

Новият Hyundai i10 изглежда впечатляващоAdmin07.08.2019г 

Новият Hyundai i10 изглежда впечатляващо Hyundai разпространи първата скица на изцяло новото поколение на най-малкия си моделен представител- i10, който ще бъде представен за първи път пред широка публика по време на международното изложение във Франкфурт през септември.

Следвайки стратегията си, от Hyundai анонсират, че новата генерация на i10 е разработена и ще бъде произвеждана в Европа, с идеята да отговори във възможно най-голяма степен на местни очаквания и изисквания.

Съдейки по скицата, новият Hyundai i10 ще дебютира със значително по-драматичен дизайн в сравнение с актуалната си версия, като ще предложи по-спортно излъчване, с динамични, обемни и енергични линии и обеми. Основен акцент в стилистиката на компактния модел е неговата предна част, с масивна решетка и диодни дневни светлини и внушителни въздухозаборници.

От Hyundai споделят, че новото i10 разполага с пълен набор параметри да се превърне в лидер в своя сегмент, като разполага и с редица системи за свързаност и повишаване на безопасността и комфорта на борда.

В оборудването на Hyundai i10 ще могат да бъдат открити системи като Blue Link®, Apple Car Play, Android Auto, безжично зареждане за мобилен телефон, камера за задно виждане, система за известяване при опасност от удар отпред с функция за разпознаване на пешеходци, система за задържане на превозното средство в пътното платно, автоматични фарове и други.
Източник:Автопрес


Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft EP-2
Gazpromneft EP-2
Разфасовка: 170 килограма
Цена: 906лв.
Купи