Новини » Автоновини

Maserati с ексклузивна серия на Quattroporte и Levante



Admin08.08.2019г 

Maserati с ексклузивна серия на Quattroporte и Levante Maserati обяви, че по време на тазгодишното издание на Monterey Car Week (14-18 август) ще се състоят премиерите на две ексклузивни версии на моделите Quattroporte и Levante. Основният акцент при автомобилите е специалната комбинация между плетена тапицерия PELLETESSUTA, дело на Ermenegildo Zegna, и естествена кожа.

В специалната лимитирана серия на Quattroporte S Q4 GranLusso и Levante S GranSport версии 2020 година са включени само по 50 бройки от двата автомобила за Северна Америка.

Представителите на луксозния седан ще бъдат изпълнени в уникален за версията Blu Sofisticato екстериорен цвят с тъмнокафяв PELLETESSUTA интериор, сини спирачни апарати, спортни седалки и тематична емблема Zegna Edition във вътрешността.

50-те представителя на специалната серия на SUV модела Levante S GranSport пък ще се отличават от своите стандартни версии с ексклузивен Bronzo екстериорен цвят, черна PELLETESSUTA тапицерия, уникални дървени апликации, черни спирачни апарати и 21-цолови Helios джанти.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама