Новини » Спорт

Дамският пистов шампионат W SERIES вече си има първи шампион



Admin13.08.2019г 

Дамският пистов шампионат W SERIES вече си има първи шампион

Ексклузивният дамски пистов шампионат W SERIES вече може да се похвали със завършен пилотен сезон и с първи шампион- Джейми Чадуик (21). Англичанката, която приключи първото издание на шампионата с актив от 110 точки, заедно със събралите най-много точки други 11 участнички в серията си гарантираха участие в следващото издание на W SERIES.

"Да стана първия шампион на W Series е просто невероятно", коментира Джейми Чадуик. "Скоро сигурно ще го осъзная, но все още не съм. Цялото W Series изживяване е просто невероятно. В началото на годината си мислех, че може да бъде просто един добър сезон. Предполагах, че W Series разполага с потенциал да се превърне в нещо голямо, но никога не съм очаквала да стане толкова голямо"

"Какво брилянтно състезание и какъв прекрасен сезон!", споделя Катерин Бонд Мюр, изпълнителен директор на W Series. "Бих искала да благодаря на всички пилоти и на всеки един от екипа, както и на нашите приятели и партньори от DTM, Hitech, Tatuus, Autotecnica Motori, Hankook, ATS, Puma, Hintsa и BRSCC. Да започва следващата година!".
 




Коментари

Добави коментар

Реклама