Затвори
G-Special STOU 10W-40G-Special STOU 10W-40
Разфасовка: 20 литра
Цена: 116.16лв.

www.maslagaz.com

Новини » Любопитно

Karsan с нова сделка за стратегическо партньорство във Франция!Admin15.08.2019г 

Karsan с нова сделка за стратегическо партньорство във Франция!

- Karsan става 50-процентов акционер на HCI, негов дистрибутор във Франция!

Предлагайки съвременни решения за обществен транспорт, Karsan настоява с инвестициите си за разширяване на своята мрежа от продукти и услуги и засилване на вече стабилните продажби на задгранични пазари. Karsan подписа споразумение за партньорство с базираната във Франция дистрибуторска компания HCI (Hervouet Corporate Industry) и стана 50-процентов акционер.

Като се стреми да увеличи пазарния си дял на френския пазар с новото партньорство, на Karsan ще бъде разрешено да кандидатства за публични търгове във Франция. Заместник генералният директор по търговските въпроси на Karsan, Mузафер Арпачиоглу, коментира: „Ноу-хауът на HCI и опитът му на френския пазар, съчетан с широкото му клиентско портфолио, ще допринесат за развитието на Karsan на този пазар. Нашите Jest Electric и Atak Electric автомобили с техните компактни размери от 6 и 8 метра са особено много търсени във Франция, където искаме да видим повече от нашата гама от електрически продукти по пътищата. Вече получихме 13 поръчки за електрически превозни средства от този пазар. "

Karsan, единственият независим производител на автомобили с много марки в Турция, подписа важно споразумение като част от своите задгранични операции. Karsan стана 50-процентов акционер на базираната във Франция дистрибуторска компания HCI (Hervouet Corporate Industry), за да разшири мрежата си от продукти и услуги и да увеличи своите вече стабилни продажби на задгранични пазари. С това партньорство Karsan направи важна стъпка към увеличаване на дела си на френския пазар и наддаване на публични търгове.
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

G-Energy Expert L 5W-30
G-Energy Expert L 5W-30
Разфасовка: 1 литър
Цена: 8.54лв.
Купи