Новини » Изложения

Автосалон Франкфурт 2019: Hyundai с три световни премиери



Admin16.08.2019г 

Автосалон Франкфурт 2019: Hyundai с три световни премиери

Hyundai Motor обяви, че по време на международното изложение във Франкфурт, което започва на 10 септември, компанията ще представи три изцяло нови разработки. Две от тях ще демонстрират вижданията на марката за бъдещото, а третата завършената версия на изцяло новото поколение на хитовия за фирмата i10.

Първата от разработките, които ще покажат пътя на развитие на Hyundai Motor в близко бъдеще, ще бъде представена от състезателното подразделение на компанията- Hyundai Motorsport. На щанда на марката ще бъде представен прототип на изцяло електрическа състезателна кола, по която се работи в момента в централата на Hyundai Motorsport в Алзенау, Германия. Новата инициатива представлява нова стъпка в състезателната програма на автомобилния производител, започнала през 2012 година, и от която до момента се материализираха успешните проекти i20 R5, i30 N TCR и Veloster N TCR.



Втората разработката, демонстрираща вижданията на марката за утрешния ден, ще бъде представена във Франкфурт с помощта на специалната концепцията STYLE SET FREE. Според компанията, подобно на нашите жилищни, работни и пространства за отдих, бъдещите автомобили също ще предлагат възможност за по-голяма персонализация и развитие на обстановката.

От Hyundai споделят, че STYLE SET FREE е разработен на базата на бъдещи разработки в областта на автомобилостроенето, в това число и автономното управление. Тук идеята е съсредоточена както върху възможностите за персонализация, така и на надграждане на елементи, продукти и услуги. От марката възнамеряват да разработят и изцяло нов магазин, подобен на тези за приложенията за мобилни телефони, който ще даде възможност на клиентите да избират сами най-подходящия за тях и съответните им нужди софтуер и хардуер

Макар че за момента от Hyundai да са разпространили само една скица на новото поколение i10, от марката споделят, че колата е създадена с идеята да отговори във възможно най-голяма степен на очакванията и изискванията на европейските потребители.

От Hyundai споделят, че новото i10 разполага с пълен набор параметри да се превърне в лидер в своя сегмент, като разполага и с редица системи за свързаност и повишаване на безопасността и комфорта на борда.

В оборудването на Hyundai i10 ще могат да бъдат открити системи като Blue Link®, Apple Car Play, Android Auto, безжично зареждане за мобилен телефон, камера за задно виждане, система за известяване при опасност от удар отпред с функция за разпознаване на пешеходци, система за задържане на превозното средство в пътното платно, автоматични фарове и други./Hyundai-с-три-световни-премиери" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама