Новини » Автоновини

SKODA AUTO увеличи капацитета на завода в Млада Болеслав



Admin26.08.2019г 

SKODA AUTO увеличи капацитета на завода в Млада Болеслав

С въвеждането в експлоатация на изцяло ново бояджийно отделение в завода си в Млада Болеслав, SKODA AUTO увеличи капацитета на съоръжението си със 168 000 автомобила до годишен показател от 812 000 автомобила.

С инвестиция от 214.5 милиона евро, SKODA AUTO разкрива и нови 650 работни места, а самото ново бояджийно отделение се подрежда сред най-модерните и отговорни спрямо природата в автомобилния бранш в Европа. Новото съоръжение разполага с редица системи за автоматизация, в това число и транспортиране на отделните купета към подготвителната фаза и полагането на бояджийския грунд.

Благодарениие на автоматизираната система, от SKODA Auto са въвели в експлоатация иновативна система за изсушаване на готовите изделия, която е в състояние да подава различен като обем и температура въздушен поток към отделните детайли, намалявайки по този начин използваната енергия с до 20%.

С височината си от 35 метра и седеметажна конфигурация, новото бояджийно отделение на SKODA Auto в Млада Болеслав е най-високата сграда на територията на завода./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама