Новини » Изложения

Пълна промяна на автомобила на изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“Admin27.08.2019г 

Пълна промяна на автомобила на изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“

Как автомобилът може да бъде напълно обновен, ще покаже изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“, част от Международния технически панаир. В своето специално бизнес издание тя ще демонстрира пълна гама оборудване за автосервизи, наред с нови модели на световни марки леки коли, джипове, ванове, камиони, пикапи, автобуси, почистващи и сметосъбиращи мащини.

„Автосервизите в България вече са около 6700, затова в „Ауто сити Пловдив“ сега участват повече фирми, предлагащи изделия за тях. Това ще помогне на центровете за ремонт да предоставят още по-високо качество на услугите и да се повиши безопасността на пътя“, заяви д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, който организира изложбата.

Особено търсени са съоръженията за поправки след катастрофи. На изложбата може да се видят стендове за разпъване на смачкани автомобили и на шасита от Швеция, както и камери за боядисване от Италия. Новост е системата за диагностика и почистване на инжектори на фирма от Гърция.

Българска компания представя технология за ремонт на двигателя без разглобяване, която е патентована в Япония, Германия, Китай, Русия, Южна Африка и САЩ. Тя възстановява износените детайли и ги „консервира“ с помощта на специални смеси, връща мощността на мотора и удължава периода на експлоатацията му.

Резервни части, инструменти, принадлежности, бои, масла и смазочни материали, различни видове гуми, гаражна и сервизна техника, автомивки предлагат също производители от Германия, Русия, Франция, Беларус, Чехия и други държави. Отново ще бъдат представени оборудване и продукти за бензиностанции, газови и метанстанции.

В специалното бизнес издание на „Ауто сити Пловдив“ ще участват и дилърите на автобуси „Исузу“, леки и тежкотоварни автомобили „Ивеко“, камиони „БелАЗ“ и други марки превозни средства със специално предназначение. Това ще даде възможност на промишлени предприятия, транспортни компании и общини да обновят своя автопарк.

Автомобилното изложение запазва и своята най-атрактивна част – леките коли. Посетителите ще видят нови и модифицирани версии на модели от световни марки. Те ще могат и да ги изпробват в Тест драйв зоната. Дилърите ще предлагат специални цени и бонуси, за да се стимулира закупуването на коли „първа ръка“. В момента 36% от автомобилите в България са опасни, защото са на възраст над две десетилетия.

Така „Ауто сити Пловдив 2019“ ще представи новостите във всички сегменти на автомобилната индустрия и транспорта. Деловият форум ще се проведе от 23 до 28 септември в Международен панаир Пловдив заедно с още четири изложби. Те ще демонстрират иновации от машиностроенето, роботиката, автоматизацията, строителството, електрониката и електротехниката, информационните и дигиталните технологии, екологията, енергетиката и химията. Очаква се да участват близо 700 компании и над 30 000 посетители специалисти от страната и чужбина, съобщават от пресцентъра на събитието..
Коментари

Добави коментар

Реклама