Новини » Автоновини

Последни тестове за новия Volkswagen Golf. Идва през есента



Admin28.08.2019г 

Последни тестове за новия Volkswagen Golf. Идва през есента Днес Volkswagen разпространи първата официална снимка на изцяло новото поколение на бестселъра на марката- Golf, и обяви, че моделът е навлязъл в последната си фаза на изпитания.

За новата генерация на Volkswagen Golf, която ще стъпи на пазара след повече от 35 000 000 произведени представителя на седемте поколения на модела, от компанията споделят, че тя ще бъде дигитална, интелигентна и свързана. Колата ще постави началото на нова ера на електрифицираното задвижване, комуникацията с околния свят, допълнителните услуги и функционалности, както и на решенията за асистирано управление.

От Volkswagen споделят, че снимката на замаскираната предпроизведствена версия на Golf 8 несъмнено асоциира новата генерация към познатото ДНК на модела, но не разкрива нищо за малките детайли, с които ще се отличава новата кола.

"Към този момент ние няма да разкрием всички детайли за новия Golf, но сами можете да усетите неговите елегантни пропорции", коментира Клаус Бишоф, директор на подразделението Дизайн на Volkswagen. "Новото поколение ще бъде истински магнит за погледите!", споделя той за колата, която ще видим през есента на тази година.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама