Новини » Изложения

Автосалон Франкфурт 2019: SEAT Tarraco FR PHEV изминава над 50 километра на токAdmin28.08.2019г 

Автосалон Франкфурт 2019: SEAT Tarraco FR PHEV изминава над 50 километра на ток

Днес SEAT разпространи първата официална информация за новата си спортна и електрифицирана версия на топ-предложението си Tarraco- Tarraco FR PHEV. Автомобилът ще отбележи световната си премиера на международното изложение във Хранкфурт на 10 септември, а заявки за закупуването ще се приемат от следващата година.

SEAT Tarraco FR PHEV е оборудван с батерийна клетка с капацитет от 13 kWh, което обещава да предложи възможност за изминаването на над 50 километра в чист електрически режим. Общата максимална мощност на зареждаемият (plug-in) хибрид на испанската марка е 245 конски сили, като 150 от тях идват от двигателя с вътрешно горене и работен обем от 1.4 литра, а електромоторът допринася със 116.

Освен на значително подобрена горивна икономичност, бъдещите собственици на SEAT Tarraco FR PHEV ще могат да разчитат и на завидна динамика на пътя. С максимален въртящ момент от 400 Нм, луксозният спортен SUV обещава възможност за развиването на максимална скорост на движение от 217 км/ч, като първите 100 от тях могат да бъдат достигнати за 7.4 секунди.

С премиерата на SEAT Tarraco FR PHEV на салона във Франкфурт испанската марка ще демонстрира за първи път в света и новото ниво на оборудване на Tarraco- Tarraco FR. Основните промени тук са свързани с допълнителните елементи по екстериора, в това число аеродинамични елементи, нови 19-цолови джанти (20-цолови като опция), ново цветово изпълнение- Fura Grey, спортни предни седалки и други.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама