Новини » Изложения

Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за SKODA SCALA MONTE CARLOAdmin02.09.2019г 

Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за SKODA SCALA MONTE CARLO

SKODA разпространи първите официални изображения за изцяло новото ниво на оборудване на SCALA- SCALA MONTE CARLO, която ще дебютира пред широка публика по време на международното изложение във Франкфурт на 10 септември.

SKODA SCALA MONTE CARLO, пазарното лансиране на която е насрочено за последната четвърт на 2019 година, се отличава от всички останали представители на изцяло новия модел SCALA с множеството акцентиращи върху динамиката на версията черни елементи, изцяло диодно изпълнение на предните и задните светлини, 17- или 18-цолови черни алуминиеви джанти, тонирани задни стъкла, черен заден дифузьор и други.

Новото ниво на оборудване за SKODA SCALA е налично за поръчка при всички двигателни модификации на модела, като предлага също така панорамен стъклен таван, черен заден спойлер и други. Интериорът на автомобила се отличава със спортни седалки с интегрирани подглавници, специална тапицерия MONTE CARLO, многофункционален спортен волан, декоративни апликации в червено, система за индиректно осветление на интериора и специално за серията подово покритие./Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама