Новини » Любопитно

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩAdmin17.09.2019г 

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

Американското производствено подразделение на KIA- Kia Motors Manufacturing Georgia (KMMG), обяви, че компанията е постигнала още производствен успех, след като в комплекса е бил сглобен представител на марката с пореден номер 3 000 000- Telluride SX Prestige версия 2020 година.

"Производството на три милиона коли за по-малко от 10 години е още един пример за нашата отдаденост и философията си One System, One Team", споделя Джейсън Шин, президент и изпълнитилен директор на KMMG. "Качеството на световно ниво, което предлага всеки Telluride, Sorento и Optima, който произвеждаме е директен резултат от сериозната работа и отдадеността на нашите работници и днес ние ги поздрвяваме за отличната им работа".

Производственото подразделение KMMG на KIA е факт благодарение на инвестиция в размер на повече от 1.1 млрд щатски долара от страна на компанията-майка и към момента отговаря за сглобяването на повече от 40% от всички автомобили на KIA, които се продават на територията на Страната на неограничените възможности.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

G-Energy Expert DOT-4
G-Energy Expert DOT-4
Разфасовка: 910 милилитра
Цена: 6.12лв.
Купи