Новини » Любопитно

„ТОЙОТА БАЛКАНС“ участва в засаждане на нова гора в Локорско в инициативата „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“Admin17.09.2019г 

„ТОЙОТА БАЛКАНС“ участва в засаждане на нова гора в Локорско в инициативата „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

Тойота Балканс“ - официалният вносител и дистрибутор на марките Toyota и Lexus в България, за втори пореден път се включи в глобалната инициатива World Cleanup Day, представена от bTV в България във формата „Да изчистим България заедно“. Над 70 души представители на екипа и техните семейства взеха участие в засаждането на новата гора в с. Локорско до София на 14 септември като успяха да засадят около 200 дръвчета, сред които зимен дъб и черен бор.

Българският екип редовно взима участие в екологично насочени инициативи като доразвива на местно ниво глобалната стратегия за устойчиво развитие на Toyota „Екологично предизвикателство Toyota 2050”. Глобалната стратегия за устойчиво поведение изразява философията и политиките на Toyota, свързани с околната среда, базирайки се на водещи принципи на компанията, създадени още през 1992 г. Трите важни теми, заложени в дългосрочната визия на марката, са развитието на общество в среда на ниски вредни емисии, изграждане на „рециклиращо“ общество и утвърждаване на общество в хармония с природата.

Като пионер в разработката и внедряването на хибридната електрическа технология в автомобилостроенето, Toyota е марката с най-голяма гама от хибридно задвижвани автомобили, представени в почти всички сегменти. С опит от над 22 години и разнообразно портфолио от електрифицирани автомобили, Toyota има отговорността да стане лидер в областта на екологията и вече е водеща компания в европейската индустрия с най-ниското отражение върху околната среда по отношение на отпадъците, енергията, изпускането на летливи органични съединения и използването на вода на един произведен автомобил. Активното разработване на нови технологии за опазване на околната среда е сред приоритетите на компанията за запазване на Земята като общ дом за всички хора.

*Източник: www.toyota.bg
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft EP-2
Gazpromneft EP-2
Разфасовка: 18 килограма
Цена: 111.6лв.
Купи