Новини » Автоновини

SKODA стартира производството на plug-in хибрида SUPERB iVAdmin18.09.2019г 

SKODA стартира производството на plug-in хибрида SUPERB iV

SKODA AUTO обяви, че днес в завода на марката в Квасини е започнало производството на първата в историята на марката електрифицирана кола- SUPERB iV.

От SKODA анонсират, че след инвестиция в Квасини от около 12 милиона евро, зареждаемият (plug-in) хибрид SUPERB iV се сглобява на една и съща поточна линия с версиите на флагмана с класически задвижващи агрегати.

Хибридната задвижваща система на SUPERB iV е съставена от 1.4-литров TSI бензинов двигател и електрически мотор, като общата й максимална мощност е 218 конски сили. В чист електрически режим, автомобилът е в състояние да измине до 56 километра, а в комбиниран свободният пробег на луксозната кола е до 930 километра. Батерията на хибрида, която е с капацитет от 13 kWh може да бъде презаредена в домашна обстановка за 3 часа и половина.

Хибридната модификация SUPERB iV е налична за нивата на оборудване Ambition, Style, SUPERB SPORTLINE и топ-версията L&K на SUPERB, а първите доставки се очаква да бъдат извършени в началото на следващата година.
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Литол-24
Литол-24
Разфасовка: 400 грама
Цена: 4.26лв.
Купи