Новини » Автоновини

SKODA KAROQ: 250 000 и продължаватAdmin20.09.2019г 

SKODA KAROQ: 250 000 и продължават

Днес SKODA Auto обяви, че във фирмения комплекс на марката в Млада Болеслав е бил сглобен представител с пореден номер 250 000 на компактния SUV модел KAROQ.

Юбилейният KAROQ, който се появява само две години след стартирането на серийното Skoda-стартира-производството-в-Квасини" target="_blank">производство на модела, е бил модификация с еднолитров TSI двигател с максимална мощност от 116 конски сили, изпълнен в Black Magic екстериорен цвят.

През лятото на тази година, SKODA обнови моделите KAROQ и KODIAQ, а малко по-късно анонсира и неговата версия KAROQ SCOUT. Сред основните новости при версиите 2020 година на автомобилите е въвеждането на системата за повишаване на безопасността Side Assist, която е в състояние да предупреди за наличие на превозно средство в мъртвата точка на погледа на водача на разстояние от до 70 метра. Системата заменя познатата Blind Spot Detect, която функционираше на разстояние от 20 метра.

Версиите 2020 година на SKODA KAROQ и KODIAQ получават адаптивното окачване DCC като оборудване и извън модификациите си със задвижване на четирите колела, в резултат на което вече и клиентите на версиите на двата модела с предно задвижване ще могат да избират между трите основни режима на поведение- Comfort, Normal и Sport.

Друга интересна новост при SKODA KAROQ е въвеждането в портфолиото на нова двулитрова TDI модификация, максималната мощност на която е 190 конски сили. Новата модификация идва във версия със задвижване на четирите колела и роботизирана седемстепенна DSG предавателна кутия.
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Super 10W-40
Gazpromneft Super 10W-40
Разфасовка: 205 литра
Цена: 819лв.
Купи